detta är inte sant, det får inte hända!

Åh någonting fruktansvärt håller på att hända och det finns inget jag kan göra. Jag hoppas och gråter, och hoppas massa mer! Detta får inte vara slutet!

Hard work onsdag!

Onsdagar är jobbiga dagar med matte, kemi, fysik, biologi och engelska. Tur jag har min klass iaf, där händer alltid något. Oftast är det väl jag som är dryg, puttar in anders i skåpet, petar på jacob eller bara är jag. HAHA det får dem allt leva med mohaha! Dagens höjdpunkt var när vi fikade, jag köpte en krämbulle. Åh herregud vad jag älskar krämbullar, jag skulle vilja bada i vaniljkräm! Ingen kan älska vaniljkräm som mig!! (du kommer på andra plats Marika ;) ). Efter skolan åkte jag en snabbis på stan, testade lite kläder på gina och sen sprang jag förbi h&m. Där hängde den, kjolen jag testat flera gånger men alltid varit för snål! Nu var den nedsatt 200kr och kostade bara 50 SPÄNN, GRYMT! Kan visa bild sen, den är smaragdgrön (ohh vilka ord jag kan! :O ) och glansig. Låter fett fult, men den är fin! Gick också och köpte ett garnnystan som jag ska sticka vantar av. Ni ska veta att det inte är något vanligt garnnystan, nej det har invävt aloevera i trådarna. Det kallar jag magi!
Skyndade hem för att lämna mina saker och sedan körde jag moppe till ålidhems centrum för min matlagningskurs. Men inte JÄVLA lärare kom ju, andra gången detta händer! Åh ni vill inte ens veta hur arg jag var...!!
Gick in på coop och köpte lite godis för att lugna mig och sen körde jag hem och åt en god fiskgryta till middag. Sen dess har jag baaaraaa chillat, hur skönt som helst!! Jag kan föresten REKOMENDERA coops "Vingummi och lakritsblandning", mums 19.90 kr för en påse med 450g njutning, underbart. Jag ger även den 4 av 5 toasters.( precis som superchipsen.)
Nu ska jag gosa ned mig i sängen och se senaste avsnittet av how i met your mother, UNDERBART!
Kraaamar och gonatt från Saga

Supersmartasilversaga...fast neee

Saga när hon ska plugga eller pluggar....

Saga när hon har pluggat klart!

Alltid samma lycka när jag lyckats göra klart ett skolarbete, idag har jag gjort två dessutom! Fattar inte varför jag inte bara gör bort dem direkt. Nä istället går jag och gruvar mig till dagen innan för att sen sitta uppe halva natten. Supersmartasaga....fast neee. Ajaa nu är det gjort iaf och nu ska jag lägga mig och sova i min UNDERBARA säng!
Puss och kram, Sov gott mina vänner (och fiender)!
Mvh Saga

Fullt ös medvetslös

Bild från hösten2009 utanför Draggen

Den här dagen har gått snabbt, supersnabbt men det kanske beror på att jag är superchipsetsaga? Började dagen med en dusch och åt frukost medan jag pratade med Matte, börjar bli en trevlig vana! Cyklade till skolan i det underbara höstvädret och solen lyste. En solig dag är en sån mycket bättre dag! Känns också som att man blir extra glad av höstsol, man njuter verkligen av varje solstråle! Hade några lektioner i skolan och åt spagetti och köttfärssås till lunch SUPERGOTT! Måste också meddela att Reinklo åt glupskt på sina morötter, kul att se!
Efter skolan cyklade jag till hippo, mockade och red sedan ut med Mysan och Mellan. Vi hade en mycket trevlig tur där vi insåg att stenar är monster och att Mellan håller på med SS (SnabbSmaskning). Tillbaka på hippo fick jag skynda mig lite då jag hade telefon möte med DUS klockan 19. Fixade lite mer i stallet och cyklade hem vid åtta.
Var vrålhungrig när jag kom hem, åt grahamsgryns gröt med hjortronsylt och äggmackor med kaviar. Bulle till efterätt satt fin fint, haha finns nog inget värre matvrak än mig!!
Sedan dess har jag hunnit skriva en labbrapport och duscha. Synd bara att jag har en engelska uppgift att göra också.. Aja jag får skylla mig själv när jag alltid skjuter upp saker, är verkligen världsmästare på det!
Önska mig lycka till!
Massa kramar från Saga_foodlover1993
Ps. Tävlingen pågår fortfarande, ni kan skicka in bilder tills på freddag!
Ds.

Finalist 5

YEEEES jag kan inte beskriva glädjen varje gång jag får en ny finalist i tävlingen!
Finalist 5
Åh jag älskar verkligen dubbelhaksbilder <3
Gonatt och kram från Saga

Chilldagen med stort C

Idag var en riktig chilldag. Pratade med Matte imorse, duschade, åt frukost, chillade och åkte till skolan. Hade två lektioner och åt 7 pannkakor till lunch. Kunde äta fleeeer men ingen var sugen på att tävla :( :(
Happ så var skoldagen över, sköönt. Chillade lite med OG Rasmus, Maffia Boss Linda och Jontetheoneandonly. Btw så går dagens frisyr till Jonte, coolare kan man nog inte vara...
Mer än såhär får ni inte se då jag inte fångat frillan på bild än men jag MÅSTE säga att den är episk!
Jag ska också berätta att dagens hjälte är faktiskt jag själv som introducerade Reinklo till skolans morötter som hon fann mycket delikata och tänker fortsätta äta. Vilken vardagshjälte jag är!
Sen bar det av mot mariehem, där blev det bullätning, stickning och mycket annat trevligt. Kommer nog ha träningsverk av allt stickande imorgon. Bra att någonting fick träna idag!
Vill avsluta med att uppmana ALLA att ge mig finalister i tävlingen! Jag vet att det gömmer sig en dubbelhaka i er alla! och komihåg det vankas ett pris!
Massor med kramar och pussar från Saga!

Finalist 4

Finalist 4
KOM IGEEEEEN skicka in fler bidrag!
Massa kramar från Sagaa

Finalist 3

Wohooooo här kommer finalist nummer tre! Slå den om ni kan!
Finalist 3
Maila in fler bidrag på: [email protected]
Kraaaaam fårn Saga

Jag hjärta dubbelhakor




Om ni känner er ledsna någon gång kan ni bra titta på dessa bilder på mig och vara glada för att ni inte är lika fula som mig! :D och ni ska veta att dessa absolut inte är mina värsta, HAHA skojja inte!

Om det ändå är någon som vill vara som mig, testa följande;
1. Leta upp någon som har en kamera
2. Börja räkna dubbelhakor
3. Maila resultaten till mig så lägger jag upp det på bloggen ! (ohhh fatta äran !! )
4. Lovar att bästa bilden ska få ett pris, ni kan kolla på motståndet hitills nedan!


Finalist 1.



Finalist 2.

Lycka till! Mvh Saga

A story about a story

Avslutade helgen med 12 timmar  på hippo. Då kan man väl kalla sig hästtjej på riktigt? ;)
Klev upp vis sju i morse och tog moppen till hippo. Jobbade med Mysan mellan 7-16. Man kan sammanfatta dagen med fyra ord; busiga hästar, försvunna katter, tältning och trötta ben. Haha humorn var på topp också, alltid lika trevligt med "gubbskämt"! Då det var hopptävlingar på hippo passade vi på att se både 1,45cm och 1,15cm klassen medan vi åt lunch.
Efter jag jobbat klart var det URFUS möte som stog nästa på tur. Jag bidrog inte med särskilt mycket då jag hade en sjuk huvudvärk och var helt slut i hela kroppen. Men lite saker blev gjorda i alla fall. Innan jag tog moppen hem tog jag hand om Rio och hämtade in hans kompisar från hagen.
Hemma bjöd pappa på en supergod kyckling gryta med banan och cashewnötter, detta serverades med en god currysås och ris. Oh efter det mådde jag 100 gånger bättre!
Har också pratat med Mattias längee. Han verkar ha det hur bra som helst och jag fick se hans mage; HAN ÄR INTE TJOCK......ÄN ;) Det är alltid lika roligt att prata med honom men också väldigt svårt. Det hugger till i hjärtat samtidigt som jag ler över att få höra hans röst. Jag tror att det kommer gå och jag hoppas att det kommer gå, men det är tufft, sjuktjävla tufft. Det är inte roligt att gråta sig till sömns vissa nätter och det finns dagar då inget har en betydelse.
Gamla godingar som gör kvällen lättare att leva:
Hello Saferide – The Quiz
Blue Oyster Cult – (Don't Fear) The Reaper - Single Version
Regina Spektor – Samson
Anna Ternheim – Shoreline - Radio Version
Weezer – Island In The Sun
Kramkram

Hemmakväll

Hippologum
Oh nu är jag helt slut! Har nattvakat inatt igen och sedan gick jag upp vid 8.30 för att släppa ut lite hästar och mockat. Kollade lite på tävlingarna medan jag åt frukost och sen bar det av ut i skogen på Rio. I början var jag lite rädd att jag skulle åka av igen för han var otroligt pigg. Men efter vi hade travat på ett tag lugnade han sig. Vi tränade på övergångar och efter en stund slappnade han av och blev superfin! Rio fick massa beröm och han verkade riktigt nöjd. Var ute i 50 minuter och tillbaka i stallet fixade jag lite saker innan jag hoppade på cykeln och CYKLADE hem. Har aldrig cyklat från hippo och trodde det skulle ta 1 timme att cykla hem till Röbäck, men icket! Kom hem på 35 minuter!! Det måste vara rekord, lätt!
Sen dess har jag inte gjort så mycket alls. Ätit lunch och TÅRTA (JAG ÄLSKAR TÅRTA) efter det duschade jag, tog på mig lite mysiga kläder och nu har jag bara chillat vid datorn.
Kvällens planer är lunga, väldigt lugna. Är supertrött och dessutom har jag massa plugg.. Imorgon ska jag jobba från 7 till 16 och efter det är det URFUS möte och rida Rio som gäller.
Ikväll ska jag göra en labbrapport i kemi, jobba lite i matteboken och börja läsa min engelska bok. Hoppas på någon god middag, gooodis och någon bra film efter det ;) Skulle vilja prata med min Mattias också..
Här kommer några sköna låtar:
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – 40 Day Dream
The Mamas & The Papas – California Dreamin'
Arctic Monkeys – When The Sun Goes Down
The Killers – When You Were Young
Ha en bra lördagskväll! Kram från Saga

Fredagsmys

Idag har jag hunnit med massa faktiskt! Vaknade på hippo, trött men ändå glad. Fredag är alltid fredag ;) Cyklade till skolan i renget och hade gym som första lektion. Hann inte gymma så mycket men däremot hjälte våran tränare mig att sätta ihop ett träningsprogram som jag ska ha på lektionerna. Duschade efter gymmet och åt lunch med några i klassen. Råkade göra en jättepinsam sak, men vad får ni inte veta. Mohahaha!
Innan svenskan hann jag och Reinklo svara på ett sexquiz och få lite kondomer, haha vi är bara för duktiga.
Slutade efter svenskan klockan 13 och cyklade till stan för att laga min klocka. Skyndade sedan hem och packade om och bytte lite kläder. Sen bar det av mot Bjännsjö där jag åt middag och sjöng massa singstar med lite tjejjer från klassen. Det var jättetrevligt!
Nu är jag på hippo och ska sova här, ska upp klockan 3, 05.30 och 8.00 haha underbar natt! :D
Jag ska avsluta detta inlägg med att tipsa om en underbar låt som vi sjöng på singstar idag. Dessutom kan man inte låta bli att le av den. Ni bör se videon också, den är sjukt gullig!
Enjoy! Gorillaz – Feel Good Inc (Single Edit)
Massa Kramar & gonatt från Sagaa (aka Sagget)

Home is wherever I'm with you



Home - Edward Shape & The Magnetic Zeroes

Alabama Arkansas I do Love my Ma and Pa
But not as much as I do Love you
Holy Moly Me oh My your the apple of my eye
Girl aint never loved one like you
Man o Man your my best friend I scream it to the nothingness
that we got everything we need
Hot and Heavy pumpkin pie
Chocolate candy Jesus Christ
Aint nothin please me more than you

(Chorus)
Home, Let me come Home
Home is Whenever Im with you
Home, yes I am Home 
Home is wherever Im with you

Lalalala Take me Home
Mama Im Coming Home

I follow you into the park, thru the jungle thru the dark
Girl aint never loved one like you
Moats and boats and Waterfalls, Alleyways and payphone calls
I been everywhere with you
Laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night
never could be sweeter than with you

like its only you and me jade/ebes your somethin to see

(Chorus)

Lalalala take me home
Mama Im Comin Home

Jade, you remember that night you fell outa my window?
ya you came jumpin out after me
well, you were bleedin all over the place and I covered your ass with your dress and we went off to the hospital, you remember that?
ya
well there's somethin I never told you bout that night
what didnt you tell me?
well, while you were sitting in the back seat smokin a cigarrette you thought was gona be your last, I was fallin deep, deep in love with you, and I never told you till just now!

(Chorus)

Home, let me come home, home is wherever Im with you
Home, yes I am Home home is whenever Im with you!

Alabama Arkansas I do love my Ma and Pa
Yes Home, yes ward! home is whenever Im with you!
Home is whenever Im with you.


 

Denna låten är min favoritlåt just nu. Den är sjukt skön och texten är underbar! Om ni inte orkar läsa hela, läs i varje fall det med fet stil och om ni inte hört den måste ni faktiskt lyssna på den ;)

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home

 

Vi hörs senare! Kram från Saga


@Hippologum

Nu har jag och Sanna just gått en runda i stallet för att kolla till alla hästar och det verkade bara lugnt. Ska upp inatt klockan 3 och kolla till dem plus att vi ska upp och fodra imorgon klockan 6. Haha aja vi får ju betalt i alla fall  ;)
Innan jag åkte hit gjorde jag en jättegod pizza! Jag tog kort på den när jag höll på att göra den men jag och resten av familjen var så sjukt hungriga när den var klar att jag hann helt enkelt inte ta en bild. Bättre lycka nästa gång ;)
Detta recept gjorde jag efter: http://www.ica.se/recept?recipeid=712633
Hihi fast jag tycker det är så tråkigt att laga mat efter recept egentligen så jag garnerade pizzan med salmi, fefferoni och vitlöks creme fraiche utöver de vanliga ingredienserna.
Veggopizza med aubergine och paprika
Bild från ica
Jahapp nu ska jag och Sanna sova, (ca. 2 39 min) innan vi ska upp igen ;)
Gonatt alla trötta! Kraaam från Saga & Sanna

23 September 2010

Idag är en väldigt speciell dag för mig för nu har jag och Mattias har varit tillsammans i 8 månader. Just nu försöker jag fylla mitt liv med så mycket som möjligt. Saker jag tycker är roligt och även jobba för att tjäna pengar. Jag saknar Mattias sjukt mycket, men jag känner samtidigt att jag inte bara kan sitta och vänta på att tiden ska gå. För det första går tiden snabbare när man har roligt och dessutom finns det ju massa saker jag kan passa på att göra detta år. Jag kan bli rik och vältränad tex, det är ju inte illa!
Vissa dagar känns allt meningslöst, det är så sjukt lång tid han ska vara borta.. Det känns inte lättare när jag berättar för folk hur det är och dem nästan hånar mig och säger " Hah det kommer aldrig gå". Jag har bestämt mig, jag ska göra allt för att det ska hålla och om det inte gör det så då är det så. Tänk istället om jag skulle ge upp direkt då har jag inte ens försökt och kommer ångra mig sen varför jag inte försökte. Jag älskar min Mattias mest av allt och han älskar mig. Det är viktigast!
Lite tankar från mig, Saga

Hej skogsmulle!

Idag har vi varit på exkursion med klassen och vistas i skogen hela dagen. Vi gick runt och samlade växter som vi ska torka och hade även genomgångar blad träden. Eftersom det inte regnade så var det rätt trevligt dock blev man sjukt trött och jag tror inte jag var den enda som somnade på bussen hem.. För att hålla oss vakna när vi skulle pressa växter väl tillbaka på skolan fick jag och Linda lov att äta några "Smarta kakor". Vi var överens om att de var mycket välsmakande men det kan ju ha att göra med att mästerkockarna Marika och Saga har bakat dem?

Nu är jag i alla fall hemma och har just duschat. Känner mig så trött att jag skulle kunna sova.. Helgen kommer vara fullproppad så här finns ingen tid att sova, MÅSTE plugga och packa. Ikväll ska jag nattvaka på hippo och imorgon ska jag till skolan. Imorgon eftermiddag ska jag fixa några saker på stan och sen ska jag till hippo och nattvaka igen. På Lördag morgon ska jag rida Rio och sen kan jag åka hem. Dessutom ska jag jobba från 7-16 på Söndag, ta hand om Rio och ha URFUS möte efter det. Oj oj vilken helg detta kommer bli.. Men om jag överlever kommer jag att tjäna lite pengar i alla fall!
Ha en bra eftermiddag och kväll! Kraamar från Saga !

Smarta kakor!

Bild1: Superviktiga ingredienser!!
Bild2: Det mycket avancerade receptet vi följde
Bild3: Marika gör sitt bästa med smeten..
Bild4:.. och hon lyckas! :D
(opps bild på kakorna glömdes, men det är för att ALLA LÄSARE( TYP10000) skulle vilja ha kakorna och då skulle jag och Marika inte få några, och det skulle inte alls vara kul. Så jag tog inte med en bild på kakorna med mening helt enkelt. oj nu spårar jag lite här. he-he. )

Dagen började med att åka till tandläkaren och laga ett hål. Cool som jag är lagade jag såklart utan bedöving men även den coolaste Saga måste erkänna att det var ganska obehagligt! Sen åkte jag direkt till skolan, moppen gick SKIT (kan bero på att det är punka ..). Skoldagen var rätt seg med kemi, fysik, biologi och engelska men jag överlevde ;) Efter skolan åkte jag och Marika till Rimi för att köpa lite godis till kakorna. Hör och häpna vi tog oss faktiskt dit på min punka-moppe som gick ca.20 km/h .. Vi lyckades även ta oss hem igen! :D
Då var det dags för KAKBAK, vi fick kämpa på mkt med degen då vi envisades med dubbel sats. Tänker alltid; "Nu när jag ändå bakar kan jag lika gärna baka mycket!". Bra motto tycker jag :D Men det kan ju också vara för att min familj är den glupskaste som finns :)
Åh sen såg vi "How I met your mother", åt goda kakor och drack mjölk. Hur nice som helst, har saknat himym hur mycket som helst! Hur som helst har det varit en braaaa kväll! :D
Nu ska jag lägga mig och läsa så jag är pigg inatt när matte ringer mig ;) Sen måste jag vara pigg inför våran exkursion med klassen imorgon, skogen för hela slanten!
Ha det bäst! Massa kramar från Saga!
Ps. Tycker fler borde ta samma initiativ och kommentera lika mycket som Rasmus aka: Racke !
Ds.

Shop until you drop

Idag har jag varit i skolan, och dessutom så försov jag mig inte. Bra Saga! Sen på luchrasten fick jag fika av sneeela Rasmus, det var nice :D Efter skolan gick jag på stan med Reinklo och Olofsson (orkar inte att alla heter Sandra!, skärpning ;) ) och sen en stund med mamma.
Vi gick på Stadium och mamma var snäll och köpte träningsskor åt mig och en rutig ridtröja. Jag köpte också en jättesnygg t-shirt att träna i. Nu är jag sjukt taggad på att köpa ett gymkort och börja träna, blir mest troligt någongång under veckan. Sen gick vi till h&m och jag köpte fina underkläder, åh sånt gör mig så lycklig.
Nu ska jag plugga, suck suck. Ikväll blir det matte och kemi.. Fast jag har en bra nyhet till! Första avsnittet av How I met your mother säsong 6 har kommit ut !!!! Har laddat hem det nu men jag vet inte när jag ser det, det måste vara speciellt lixom.. Fuck att Matte är i USA hade ju egentligen velat se det med honom..
Ha en bra kväll! Kraaaaamar från Saga

Mörbultad ..

Har varit på stallet ikväll och det var riktigt roligt! Var längesen jag red och jag inser först nu hur mycket jag saknat det. Fick rida Outi's nya häst Rio och jag känner att han passade mig finfint! ska börja rida honom på måndagar och tisdagar så det blir toppen!
Iallafall hann jag rida i kanske 10 min innan han blev rädd för ett barn som gick förbi.. Då hoppade han rakt upp i luften och jag hamnade snett, minns att jag tänkte; det här klarar jag..eller inte och sen hoppade han igen och då flög jag av. Kände hur jag låg på marken och hans ben var överallt, sen sprang han åt något annat håll. Låg kvar en stund bara för att känna hur illa det var. Men faktum var att det gick bra, tappade andan lite men det var allt. Haha fast nu känner jag mig helt mörbultad, har ont typ överallt och blåmärken på armen. Men hästar är farliga djur så är det bara ;) Hästtjej som jag är satte jag mig upp direkt och faktum är att ridpasset gick super! Gillar hästen starkt! Så nu ska jag rida honom i helgen och sen på måndagar och tisdagar framöver.
Väl hemma duschade jag och fikade :) Nu ska jag sova så jag inte försover mig imorgon också ;)
Massa kramar från en totally mörbultad med lycklig saga!!
Min älskade ponny Ilion som jag hade förut!

Ingen bra dag..

Idag är en dålig dag. En dag som jag började med att  jag försov mig. En dag då jag saknar min Mattias massor och inget känns ha någon mening. Känns såklart konstigt att inte kunna träffa honom men det har jag förstått nu. Det värsta är att även om jag saknar honom massor, kan jag ändå inte prata med honom. Suck. Men men life is hard..
Nu ska jag i allafall laga lite mat till familjen och ikväll ska jag rida för första gången på länge. Det kommer bli najs!
Kram kram

Lite musik som muntrar upp:
K'NAAN – Wavin' Flag - Coca-Cola® Celebration Mix

Glöm EJJJJJJ!

bloglovin

Glöm inte att prenumerera på min legendariska blogg via bloglovin!!

Mästarkocken Saga på G

Känns som att jag har varit ganska produktiv idag faktiskt! Gick upp vid nio och bakade en kaka till URFUS mötet. Följde sedan mina föräldrar för att rösta bara för att få röra lite på mig. Lite surt att jag inte får rösta iår, kommer vara 22 år första gången ;) Har sen dess varit ett bra tag på hippo, haft "ryktrally" med massa söta barn och sedan möte med alltid lika spårade URFUS! Planeringen inför årets STORA julshow är igång för fullt och det känns som att vi har bra koll på läget!
Väl hemma lagade jag jättegod middag till familjen, det blev "Enchiladas de pollo".
Om en stund ska vi också äta efterrätt i form av skivad annanas med mynta och råsocker. Sjuukt gott och faktiskt rätt nyttigt ;)

Nu ska jag plugga lite, nått tråkigt måste jag väl göra idag ;)
Hare bäst! hejsss

De legendariska chipsen som gett bloggen sitt namn

OLW SuperchipsOLW superchipsOLW SuperchipsOLW superchips
Dessa chip är ett måste för alla chipsälskare. Chipsen är något större än vanliga chips och har mer smak. Har testat både Sourcreme&Onion och BBQ. Jag tycker helt klart att BBQ chipsen är godare och perfekta att dippa!
Sourcreme&Onion kunde ha smakat mer därför får superchipsen 4 av 5 toasters!

Tack!

Jag måste bara TACKA Emelie som har fixat min blogg innan jag kryper till sängs :)
Kolla in på hennes blogg; http://eikj.blogg.se/
Dagens musiktips;
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Lou Reed – Walk On The Wild Side - 2003 Remaster
Johnossi – Santa Monica Bay
Godnatt och sov gott!

Wohoo välkommna till min blogg!

Nu är det dags för SuperchipsetSaga att börja blogga ;D
Idag har jag varit med oliven och ätit massa tårta hos kusinen Oscar. Blev en morot till middag för att ladda upp för bowling med Jontetheman, Björnen, Birkenstock (fredmeister), Sanni och Josse! Känner mig stolt med andraplats i båda omgångarna. Efter bowlingen var vi (speciellt jag) DÖDS-hungrig så då blev det 2 välsmakande cheese på McDonalds Ersoda. En najs dag helt enkelt!

RSS 2.0